Badkamers projecten

Badkamers

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht of is uw badkamer toe aan een flinke renovatie? Dan bent u bij Van Eembergen Bouw en Klus aan het juiste adres. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een nette badkamer heeft. Wij kunnen dan ook elke gewenste badkamer realiseren. Bent u op zoek naar een strak en modern ontwerp of heeft u liever een landelijke badkamer die veel warmte uitstraalt? Wij komen graag met u in contact om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Een badkamer op maat

Wij maken uw droom badkamer tot realiteit. Samen met u als klant gaan we in gesprek en tijdens het proces blijft u nauw betrokken. Na het bespreken van alle wensen en ideeën maken onze vakspecialisten hier een eerste ontwerp van. Met de nieuwste technologieën kunnen wij een realistisch beeld geven van hoe uw badkamer eruit komt te zien. Heeft u nog wat kleine aanpassingen? Deze kunnen wij voor u verwerken. Samen bekijken we ook welke werkzaamheden er allemaal gedaan moeten worden en wanneer dit eventueel mogelijk is. In de tekeningen worden zelfs de kleinste details verwerkt, zodat u exact weet wat u te wachten staat. Wanneer het ontwerp helemaal definitief is en u geen aanpassingen meer wilt doen, gaan we over tot de oplevering van de badkamer. Door uw wensen vooraf te hebben besproken kunnen wij de oplevering optimaal realiseren. Wij werken alleen samen met specialisten. Op deze manier kunnen wij altijd kwaliteit garanderen.

Wij kunnen de volgende producten op maat aanleveren:

  • Wastafels
  • Bad meubelen
  • Spiegels
  • Douchewanden

Op deze manier kunnen wij alle ruimtes voorzien van een professionele badkamer. Geen ruimte is te groot of te klein.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij u thuis? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bekijk de badkamers die wij al eerder gerealiseerd hebben onderaan deze pagina.

Van Eembergen Bouw en Klus logo
Van Eembergen Bouw en Klus

Copyright © Van Eembergen Bouw en Klus 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl