Projecten

Van Eembergen voor uw serre

Een serre laten bouwen van kunststof, aluminium, glas of hout kunt u overlaten aan de vakmannen van Van Eembergen! De aanbouw van een serre is de laatste jaren steeds populairder geworden. Een serre wordt dan ook vaak gezien als leefruimte en brengt een hoop extra sfeer en licht in huis. Er zijn veel eisen waar een serre aan dient te voldoen. Wij kunnen ons voorstellen dat u hier niet altijd van op de hoogte brengt, daarom bespreken we graag samen wat u wensen zijn en bepalen vervolgens of dit binnen de eisen past.

Vergunning voor een aanbouw

Bij de bouw van een serre dient u er rekening mee te houden met een aantal factoren. Zo is het mogelijk om vergunning vrij te bouwen, hiervoor dient de aanbouw aan een aantal eisen te voldoen. Een groot voordeel aan vergunningsvrij bouwen is dat u geen extra kosten maakt en u niet hoeft te wachten op een vergunning. Mocht er wel een vergunning nodig zijn voor uw aanbouw dan kan deze vergunning aangevraagd worden bij uw gemeente. Wij helpen u hier graag bij door u de nodige documenten als bouwtekeningen en constructieberekeningen te leveren.

Uw serre op maat verzorgd door Van Eembergen

Onze vakmannen houden zich al jarenlang bezig met het ontwerpen en bouwen van serres op maat. Uiteraard staat de kwaliteit van de serres bij ons voorop. Naast de kwaliteit is maatwerk erg belangrijk, zowel voor u als voor ons. Wij vinden het tenslotte belangrijk dat iedere serre uniek is.

Van Eembergen realiseert graag uw serre op maat

Wij staan graag voor u klaar voor de bouw van uw serre op maat. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw serre. Bij Van Eembergen bouw en klus bent u aan het juiste adres voor een professioneel gebouwde serre op maat!

Van Eembergen Bouw en Klus logo
Van Eembergen Bouw en Klus

Copyright © Van Eembergen Bouw en Klus 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl