Verbouwing Projecten

Verbouwingen

Woont u op een fijne plek, maar wordt de woning eigenlijk net iets te klein? Misschien is er wel een kleine op komst, heeft u een hobby waar u extra ruimte voor nodig heeft of wilt u gewoon genieten van de extra zonnestralen die een serre biedt? Van Eembergen Bouw en Klus realiseert uw verbouwing van A tot Z. Het verbouwen van een huis biedt unieke mogelijkheden zonder dat u hoeft te verhuizen. Wilt u de extra kamer die u heeft laten ombouwen tot een inloopkast of uw badkamer anders indelen, zodat u een grotere slaapkamer heeft? Dan bent u bij Van Eembergen Bouw en Klus aan het juiste adres! U kunt onder andere denken aan de verbouwing van:

  • Nieuwbouw
  • Dakkappellen
  • Uitbouw
  • Serre

Wij ontzorgen u graag, maar leveren ook alle materialen zodat u zelf uw verbouwing kunt uitvoeren

Wanneer u interesse heeft in een verbouwing in uw huis, dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen wij de huidige situatie bekijken en realistisch advies geven. Onze specialisten kunnen u helpen bij het indelen van uw woonruimte, waardoor uw gehele woning tot zijn recht komt. Van Eembergen Bouw en Klus verzorgt de gehele verbouwing van A tot Z. Indien het niet mogelijk is om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren, werken wij samen met andere specialisten. Hier werken wij vaak al jaren mee samen en kunnen daarom de beste kwaliteit garanderen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte toe dan weet u direct wat u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan. Indien u de offerte goedgekeurd heeft, maken wij een strakke planning zodat zowel u als bijvoorbeeld uw buren zo min mogelijk overlast van de verbouwing ervaren. Wij zorgen ervoor dat u snel van de verbouwing kunt genieten!

Voert u liever zelf de verbouwing uit? Wij zorgen ervoor dat u beschikt over de juiste materialen en gereedschap om direct aan de slag te gaan.

Bespreek nu uw wensen

Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag uw wensen en ideeën met een van onze vakmensen bespreken? Neem dan contact met ons op!

Van Eembergen Bouw en Klus logo
Van Eembergen Bouw en Klus

Copyright © Van Eembergen Bouw en Klus 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl