Toilet ruimtes Projecten

Toilet ruimtes

Heeft u een nieuwbouwhuis waar een nieuw toilet in geplaatst dient te worden of is uw huidige toiletruimte aan vervanging toe? Dan bent u bij Van Eembergen bouw en klus aan het juiste adres. Het toilet is wellicht niet de eerste ruimte waar u aan denkt wanneer u in huis gaat verbouwen, maar is natuurlijk net zo goed onderdeel van uw woning. Wij gaan graag samen met u aan de slag om er voor te zorgen dat de toiletruimte weer helemaal naar wens is. Heeft u wel eens gedacht aan een zwevend toilet, een mat zwarte spoelbak of tegels met een patroon? Bespreek samen met ons wat de mogelijkheden zijn!

Uw toiletrenovatie uitgevoerd door een vakman

Het verbouwen of renoveren van de toiletruimte brengt veel keuzes en een strakke logistieke planning met zich mee. Werkzaamheden die u misschien het liefst uitstelt, daarom nemen wij deze werkzaamheden graag voor u uit handen. Niet alleen is er ruime keuze uit tegels, toiletpot, kranen, deurbeslag, indeling en nog veel meer, uiteindelijk moet alles natuurlijk ook geïnstalleerd worden. Dit is geen gemakkelijke klus en het is daarom verstandig om dit door een professional te laten uitvoeren. Naast dat u bij ons verschillende opties kunt kiezen, adviseren wij u graag over de juiste indeling én komen wij alles bij u monteren. Zo heeft u geen zorgen, maar straks wel het plezier van een nieuwe toiletruimte.

Een soepele renovatie

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om de toiletruimte te laten renvoeren, hoopt u natuurlijk dat deze klus zo snel mogelijk klaar is. Een strakke planning is daarom erg belangrijk. Voorafgaand aan de renovatie bespreken we deze planning met u. Zo weet u precies hoe lang de renovatie gaat duren en of u eventueel extra maatregelen dient te nemen. Tijdens de verbouwing of renovatie houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden, mocht er onverwachts iets wijzigen in de planning dat kunt u hier op deze manier direct op inspelen. Voordeel: geen verassingen en altijd op de hoogte van de lopende werkzaamheden.

Uw toilet verbouwen of laten renoveren?

Vaak twijfelen mensen over het verbouwen of renoveren van het toilet. In de meeste gevallen is een renovatie goedkoper. Bij een renovatie ondergaat uw toiletruimte een kleine metamorfose. Is uw toiletruimte erg verouderd, wilt u totaal iets anders of heeft u een nieuwbouwhuis gekocht? Dan kunt u ervoor kiezen om de toiletruimte te verbouwen. Bij een verbouwing aan het toilet kan alles volledig worden aangepast aan uw wensen. Twijfelt u ook over het verbouwen of renoveren van uw toiletruimte? Wij adviseren u graag!

Van Eembergen voor uw toiletruimte!

Wij staan graag voor u klaar voor de renovatie of verbouwing aan uw toiletruimte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw toiletruimte.

Van Eembergen Bouw en Klus logo
Van Eembergen Bouw en Klus

© Van Eembergen Bouw en Klus 2023 | Privacy | Cookie

Designpro.nl | Z-IM.nl